Wat dragen Hollywood beroemdheden

De meesten van ons aanbidden deze Hollywood-beroemdheden die we vaak op tv en in de films zien. Ze lijken alles te hebben: beroemdheid, fortuin, mode … Wat meer kunnen ze vragen? En het beste om een ​​beroemde beroemdheid te zijn, is dat ze de luxe hebben om de meest trendy jurken en kleding zo vaak te dragen als ze willen. Wil je dit jaar de nieuwste trends in Hollywood mode kennen en volg de stijl van je favoriete beroemdheid? Dan is het een must dat je moet weten wat Hollywood beroemdheden dragen dit 2017.

Wat is warm in de wereld van Hollywood vandaag:

2017 is een glorieus jaar in de wereld van de mode, want iedereen kan dragen wat ze willen zonder enige beperkingen. Beroemdheden kunnen ook gebruik maken van deze luxe en zijn gekleed in elk type kleding om hun beeld als een beroemdheid te complimenteren. Hier is een lijst van enkele mode nietjes die Hollywood beroemdheden dragen voor dit jaar:

1. Verklaring zonnebril – Of u een dag bij een filmschot wilt uitgeven of de camera-flitsjes van de paparazzi vermijdt, de zonnebril is een geweldig mode-item dat de meeste beroemdheden dragen. De zonnebril past bij de levensstijl van een acteur, omdat het het gezicht verbergen van de dagelijkse blootstelling van de fans in publieke evenementen en het elegante ontwerp van deze zonnebril alleen kan hun celebrity status bevestigen, aangezien deze accessoires met een fijne prijskaartje komen.

2. Shining-shimmering jurken – Vrouwelijke Hollywood-beroemdheden zien vaak gekleurde jurk tijdens formele functies zoals de onderscheidende nacht of filmpremières. Deze jurken komen vaak bij de kleuren van het seizoen en zijn meestal geborduurd met diamantknopen en andere halfedelstenen om de formaliteit van de gelegenheid te benadrukken.

3. Designer jurken – Bij semi-formele gelegenheden gaan de beroemdheden vaak voor de minimalistische designer jurk die vaak wordt ontworpen door de beste modeontwerpers van het land. Deze outfits zijn ook voorzien van seizoensgebonden kleuren en bloemenontwerpen (zoals die van Jennifer Aniston). Sommige ontwerpen tonen een plunjerende hals (tot aan de navel) om op het borstgebied te benadrukken en iedereen te laten tikken om er een blik op te maken.

4. Casual wear – Als beroemdheden een wandeling maken in het park of een wandeling in het winkelcentrum, dragen ze gewoonlijk wat ontspannen en comfortabel, zoals katoenen shirts, spijkerbroeken, goed uitgeruste schoenen of hakken, en een functionele handtas. Een typisch voorbeeld hiervan is dat van Jessica Biel, zoals ze al in tal van gevallen was gezien, met een helder wit t-shirt, dunne spijkerbroek, rode hakken, vlieger-zonnebril en een bowlinghandtas.

5. Sneakers – sinds de revolutie van retro’s in de vroege jaren 2000 populair werd, hebben sommige vrouwelijke beroemdheden zich ook bij de sneaker bandwagon aangesproken. Zoals die van Rihanna of Nicki Minaj bijvoorbeeld, worden deze beroemdheden vaak gezien als Air Jordan retro’s en Adidas originelen. Ze leggen de uitdrukking “Chicks in Kicks” echt in de gaten, omdat deze meisjes nooit aarzelen om stijlvolle sneaks te dragen om hun liefde voor mode te tonen.

Dus als u in ‘en’ trendy wilt zijn zoals u favoriete beroemdheden, dan moet u de lijst van de Hollywood modetrends voor 2017 volgen. Verwen u in deze stijlvolle ontwerpen en u zult kunnen trekken van die bekende look die u altijd wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *